9 Şubat 2015 Pazartesi

Nivea Bal Mumu& Gül Kokusu Özlü El Bakım Kremi

Merhaba,

Soğuk havalar uzun zamandır gündemimizde. Kış demek cilt için kuruluk demek. Bu aralar en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden biri de el kremi.

Ellerim kuruluktan çatlamasa da gerek sık el yıkadığım için gerek hava koşullarından kışın mutlaka nemlendiriciye ihtiyaç duyuyor. Klasik Arko tarzı yağlı kremleri sevmiyorum. Benim için nemlendirici demek yağlı, yapışkan bir his bırakmadan tenimi belli bir süre yumuşatmasıdır. Şimdiye kadar "aha işte budur" dediğim bir kremle tanışmadım maalesef.

Bugünkü konuğumuz yıldızımın bir türlü barışamadığı marka olan Nivea'nın bal mumu ve gül özlü el kremi.





İçerik;




Koku olarak negatif bir etkisi yok. Güzel ama ağır kokuyor. Bu açıdan koku hassasiyeti olan arkadaşlarımız için uygun değil.

Nemlendiriyor mu?
-Evet
Ama uzun süreli bir etki yaratmıyor. Öyle anlık bir etki. Çok kuru ciltlerde kesinlikle tatmin edici bir sonuç alınamaz.

Ambalajı nasıl?
Sizi bilmem ama belki el kremlerinde çevirmeli kapak sistemlerini sevmiyorum. El kremlerinin kutusu pratik olmalı. Bu yüzden tercihimi mümkünse çıt çıt kapaklardan yana kullanıyorum. Ama herhangi bir dandiklik de söz konusu değil.

Fakat bir kusuru var ki bir daha almamama en büyük etken. Sürdükten sonraki o yapış yapış hissi. İşte o duyguyu hiç sevmiyorum. Bu açıdan Neutrogena daha başarılı.

Sonuç itibariyle saydığım özellikler ışığında çok alınası bir ürün değil. Ama uygun fiyatıyla yahu bir de ben deneyeyim diyebilirsiniz. Malum beklentiler ve etkiler herkeste aynı sonucu vermiyor :)

Hoşçakalın ...