28 Aralık 2013 Cumartesi

Dove Original Anti-perspirant Deodorant Roll On & Deo Stick

Standart bir cumartesi gününden bloguma yolu düşmüş herkese merhaba. Orta okul yıllarından beri ki nereden baksanız  10+ sene :) bu tarz ürünler kullanıyorum. Sanırım vücudumda alıştı bu duruma kullanmadığım zaman s.o.s. veriyor maalesef. Koku konusunda biraz takığımdır hem ağız hem de vücut kokusu olarak. Son yıllardır sürekli roll on kullanıyordum ama o ıslaklığın kurumasını beklemek beni sinir ediyordu hele de yazın duştan çıktıktan sonra hemen terlemeye başlayan vücuda roll on sürüp kurumasını beklemek :/ Kollarımı havaya kaldırıp vantilatöre doğru esen rüzgara bırakıyordum koltuk altımı :) Genellikle rexona kullanan ben ara sıra nivea kullanıp her seferinde pişman olup tövbe ederek rexonaya döndüm. Eh dedim yeter bir değişiklik olsun ve dove roll-onu aldım. Kokusu son derece temiz,ağır olmayan,koruyuculuğu iyi bir ürün. Rexona'yı aratmadı bana sağolsunlar. Daha roll on bitmeden gittim stick olanını aldım. Bundan sonra da stick olanıyla yoluma devam edeceğim. Roll on'a son :) Terlemeye karşı bu tarz ürünlerin bana bir faydası olmadı açıkçası. Belki de üşürken bile terleyen biri olduğum için bende farketmemiştir. Benim için önemli olan ter kokusunu önlemesi geriye hafif temiz bir koku bırakması. Deodorant gibi kokanları sevmiyorum. Bunlar bittikten sonra sadık yarim rexona'ya dönebilirim. Ama kesinlikle tekrar alacağım ürünlerden biri oldu.
Keyifli günler,
Hoşçakalın


27 Aralık 2013 Cuma

NYC Turbo Dry Top Coat

İlk postum sevdiğim bir ürün olsun istedim. Kendisi benim en büyük kurtarıcılarımdan biridir. Şimdiye kadar -pek bilgili satış görevlimizin zoruyla aldığım-cecile express dryer  ve yine çok beğenilen rival de loop nagellack schnelltrockner spray (işte kısaca kurutucu sprey) leri kullanmış biri olarak oje kurutucu ürünlerden ümitli değildim. Kullandığım ürünler sadece para ve vakit kaybı olarak bana geri döndü. Ama bu ürün "işte bu!" diye sevinç naraları attırdı bana :)  Her oje sürdüğümde hep bir şekilde o ojeyi bozan ben artık bu kısır döngüden kurtuldum. Ojenizi sürdükten bir beş dakika sonra bu ürünü uyguluyorsunuz ve kısa bir süre sonra taaa taamm ojeniniz jet hızıyla kurumuş oluyor. aynı zamanda ojenize parlak ve wet bir görünüm veriyor.

Bu harika ürünün hiç mi kusuru yok. Tabi ki var ama açıkçası benim için çoktan elemine edilmiş durumda. Yine de bunlardan bahsetmemek olmaz. Öncelikle bir kaç gün sonra tırnak kenarlarınızda ki ojede çatlamış bir görüntü oluşturmaya başlıyor. Hani camın altındaki renkli tabakanın hafifçe çatladığı bir görüntü gibi düşünün. Ama her ojede olmuyor bu görüntü sadece bazılarında. E hangi bazılarında derseniz bir rutini yok bu işin. Diğer bir kusuru da ürün azalmaya başladıkça ağdalı bir yapı almaya başlıyor. Şu an benim üründe de hafifçe başladı ama 3,5 tl'lik bir ürün için açıkçası sorun etmiyorum.

Sözün özü zor ürün beğenen ben bunu size gözü kapalı tavsiye ediyorum.

MERHABA

Bloguma hoşgeldim ve hoşgeldiniz. Bu blogda kozmetik ağırlıklı pek çok konu ile paylaşımlar bulacaksınız. Şimdiden keyifli okumalar.
Hoşçakalın ...