12 Kasım 2015 Perşembe

Golden Rose Perfect Lashes Multivitamin Transparan Maskara

Uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba ey insanlık :)

Sizi bilmem ama benim kaşlarım biraz fazla oryantal ve asiler. Sabit ve düzgün bir şekilde bir arada duramıyorlar. Hal böyle oluca şeffaf maskara ya da şimdiki ismiyle kaş maskarası kullanmak benim için kaçınılmaz. Şimdiye kadar hep farklı markalar kullandım. Bugün ise en son kullandığımdan bahsedeceğim.



Golden Rose bu transparan ve multivitaminli(!) maskarasını kaşlarım için tercih ettim. İçindeki renkli patiküller acaba kaşıma da gelir mi diye endişe etmiştim ama fırçanın derin kısımlarında kaldığı için öyle bir durum olmuyor.







Peki ürün açıklaması ne diyor ;

Golden Rose Perfect Lashes Multivitamin Maskara Transparan 11 ml 

Özel formülasyonlu bu ürün, kirpiklere doğal bir parlaklık kazandırır. İçeriğindeki minik vitamin topları A, E ve Provitamin B5 ile kirpikleri besler, korur, bakım yapar.

Evet biliyorum aslen bir göz ürünü ama kaşta kullanmakta herhangi bir beis durum söz konusu değil. Aksine kaş& kirpik bir arada ürünler mevcut artık.

Bu ürün kaş sabitlemekte çok vasat. Kaşınıza rimel değil de su sürmüş gibi oluyorsunuz öyle bir etkisizlik.Acaba kaşı sertleştirmeden bir sabitliyor dedim ama o da yok.
Böylesine pasif bir yapı, rimel olarak zaten kirpiğe hiç bir etki veremez. Besleme olarak da bir farklılık gözlemlemedim.
Parlaklık vaadi ise seçim öncesi milletvekili adayı vaadi misali fos.

Bundan önce Rival de Loop'un ürününü kullanmıştım onu beğenmeyip üstüne biraz daha para koyar daha iyi bir şey alırım dediğim için kendisinden özür dilerim. Sen çok daha iyiydin bebeğim.

Hoşçakalın ...