22 Ekim 2014 Çarşamba

Rival de Loop Naturel Touch Kapatıcı

Merhaba,

Bugün sadece Rossmann mağazalarında satılan uygun fiyatlı bir kapatıcıdan bahsedeceğim. Uzun zamandır yüzümdeki sivilce izleri, bölgesel koyuluk gibi sorunlar için bir kapatıcı arayışındaydım. Bu marka hiç aklımda yokken mağazada gözüme çarptı ve bende 02 numaralısını göz altım için 03 numarasını da yüzüm için aldım. Reyon görevlisinin ısrarla "siz 1 numaralıyı alın diğerleri size koyu" demesine aldırmadığım için kendimi kutluyorum. Fondöten söz konusuyken en az 1-2 ton koyu, kapatıcı söz konusu iken en açık rengi kakalama mantığını anlayamıyorum.



Hafifçe dağıtılmış hali ;




Fotoğraftan görüldüğü üzere 02 no.lu kapatıcı somonsu bir renk olduğu için göz altımı daha güzel nötrler diye düşündüm. Fakat kapatıcılığı o kadar düşük ki hafif morluğu bile kapatma da başarılı olamadı. Garnier roll-on bile daha kapatıcı oradan kıyaslayın artık başarısızlığını :)

03 numaralısı- yüzüm için aldığım- sarı alt tonlu. Ve diğer kardeşi gibi başarısız, en hafif kızarıklıkları bile kapatamadı. Buğday tenli biri olarak rengi yüzüme uydu.

Seride üç tane renk seçeneği var : 01, 02, 03. (en azından Türkiye'de öyle) Esmer tenlilerde yüz için kullanıma uygun renk yok zaten kapatmadığı için sorun da yok. Ürünü beğenmedim ama en azından fiyatı uygundu burdan yırttım :) Örtücülüğü düşük kapatıcı arayanlar için uygun. Sivilce izi, kızarıklar için kapatıcı önerilerinizi bekliyorum.

Hoşça kalın ...