22 Ağustos 2014 Cuma

Rapsodi Multivitamin Oje- 342

Merhaba,

Bugün size şimdiye kadar kullandığım en kötü ojelerden birinden bahsedeceğim. Gerek çok ağır kimyasal kokusu gerekse koruyucuya rağmen tırnak ve ellerden çıkmayan bu oje beni çok zorladı.

Geçen sene ilk defa Rapsodi markasını denemek isteyerek bu ojeyi satın aldım.Genelde kırmızı ve pembe tonlarında ojeleri seven ben bir değişiklik isteyerek bu maviye şans verdim ki pişmanım. O zaman sadece yüzük parmağıma uygulamıştım ona rağmen yine aynı performansı vermişti. Bu sene yine bir şans verdim ama bu sefer çok daha büyük pişmanlık yaşadım.






Dikkat yamuk ojeler içerir :)




Sabah ojemi sürdüm ve üstüne baz sürmeme rağmen gündüz ojelerim aşınmaya başlamıştı. Kalıcılık yönünden oldukça zayıf. Ojenin altında tırnak koruyucu olmasına rağmen silmeye kalktığımda sonuç tam bir kabustu. Tırnaklarım, tırnak etlerim, parmaklarım oje değen her yer mora kaçan maviye bulandı ve hiç bir şekilde çıkmak bilmedi. Sanki bütün gün elimi mavi boyayla boyamış ve saatler sonra silmeye kalkışmış gibiydim. Ertesi gün ciddi bir yere gitmem gerekse ojesiz kesinlikle gidemezdim bu renkle ve hatta sürdüğüm her açık renk onu kapatmaya asla yetmezdi.

Ayrıca sürüm esnasında oje tırnağa homojen yayılamadığı için fırça 2. kez aynı yere değdiğinde oradaki ojeyi kaldırıp sürdüğünüz alanı bozuyor. Bu da ayrıca çirkin bir görüntü oluşturuyor.

Tırnaklarınıza kötülük yapmak istemiyorsanız kesinlikle önermediğim ve ikinci kullanımından sonra çöpü boylamayı hak eden bir ürün oldu benim için. Son derece rezalet hiç bir pozitif yanını bulamadığım için size de uzak durmanızı öneririm.

Hoşçakalın


10 Ağustos 2014 Pazar

Girlz Only Hair Care Party Nigths Kuru Şampuan

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,

Bugün size ilk kuru şampuan deneyimimden bahsedeceğim. Sanıyorum yaklaşık bir sene önce 10 TL civarı bir fiyata almıştım bu ürünü. Yağlı saçın derdi büyük maalesef. Hele benim gibi 1 gün bile idare etmeyen hemen sönen insanı yıpratan saçlarınız varsa hayat daha da zor. Kuru şampuan olayı şöyle mükemmel böyle güzel diye okuduk falan derken dur dedim bir deneyeyim.




Sanıyorum Gratis'te o zaman sadece bu marka kuru şampuan vardı. En idare eden kokulusunu aldım. Saçlarınızı tutam tutam ayırıp 20 cm uzaklıktan spreyi çalkaladıktan sonra diplere sıkıyorsunuz. Bir kaç dakika sonra parmaklarınızla veya dişli tarağınızla diplere masaj yaparak yediriyorsunuz ve voila mis gibi hacimli, temiz saçlar... demek isterdim, gerçekten :(




Olmadı hatta önceleri acaba ben mi yapamıyorum falan dedim ama ıı ıhh olmadı be Girlz Only. Evet çok ağır kokmadın, saçımdan yok etmek zor olmadı ama en temel işlevini yerine getiremedikten sonra ne anlamı var?

Yakın zamanda tekrar deneyeyim diye saçları falan ayırdım spreyi çalkalamaya başladım "ee boş mu bu bir hafif, dur bakim bir çalkalayım, hayda çıkmıyor bu, ama bitirmemiştim, anneeee bunu sen mi kullandın, komşu kızına mı verdin yoksa? " falan tarzı muhabbet sonucu spreye esrarengiz bitişiyle yolu verdim. Cidden bir sprey nasıl birden bitebilir biri beni aydınlatsın.

İlk kuru şampuan deneyimim hüsranla sonlandı. Yakın zamanda Batiste aldım onu da deneyimledikten sonra sizinle paylaşırım.

Hoşçakalın...